Oct 042010
 

malena.jpg Malena staat links en Yola staat rechts op de foto.

Soms zijn er wonderlijke beelden te zien op de Spaanse televisie en dit artikel gaat over een programma van Telecinco met in de hoofdrollen Malena Gracia en Yola Berrocal.   Beide zijn voormalige leden van een meisjes trio SexBomb.

Malena Gracia is geboren op 14 december 1969 in Madrid.  Zij is een actrice, zangeres en pin-up.  Zij is een regelmatige gaste in de allerlei magazines van de boulevardpers.   In 2008 en 2010 deed zij mee aan de preselecties voor de Spaanse inzending naar het Eurovisie Songfestival.

Yolanda del Prado Pascual Berrocal is de echte naam van Yola Berrocal.Zij is geboren op 15 september 1971 in Ciudad Real.  Zij is een actrice, danseres en model.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)