Mar 162017
 

Bestuurders en voetgangers op een van de drukste verkeersaders van San Fernando de Cadiz krijgen, sinds het stadsbestuur besloot om transgender verkeerslichten te installeren aan de zebrapaden, een unieke ervaring te verwerken.

Deze speciale verkeerslichten staan op vijf strategische plaatsen in het stadscentrum en de lichten tonen twee mannen of vrouwen die elkaars hand vasthouden of die elkaar omhelzen.  Om een extra effect te creëren zijn er nog extra hart icoontjes bijgeplaatst.

Het gemeentebestuur haalde zijn inspiratie door de plaatsing van gelijkaardige verkeerslichten in Oostenrijk en Nederland en de lichten werden in samenwerking met enkele holebi verenigingen ontworpen.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)